About

Cred că suntem ceea ce dăruim, iar toate experiențele pe care le trăim și persoanele pe care le întâlnim apar atunci când este potrivit pentru evoluția noastră, nici mai devreme, nici mai târziu. Depinde doar de noi cum asimilăm lecțiile primite din aceste interacțiuni, evenimente.

Ma consider un project manager creativ cu experienta in change management, community management. Imi place sa ies in afara zonei de confort. Sunt un bun comunicator; imi pun “amprenta” in orice proiect la care particip. Anii petrecuti in cateva corporatii mi-au dat posibilitatea de a calatori mult si de a intra in contact cu mai multe culturi. Pentru un an am experimentat si viata de expat, traind in Copenhaga.

Stiu sa organizez evenimente de impact, folosindu-mi la maxim abilitatile de networking.

După o perioadă „sabatică”, la sfârșitul anului 2017, am ales să nu revin într-o corporație, ci să deprind tainele antreprenoriatului (pe lăngă cel de natură socială), asumându-mi că, la inceput, voi avea câștiguri mult mai mici. Sunt conștientă că va fi foarte provocator, dar vreau sa încerc și am încredere! Am primit in dar o singura viata si cred ca de noi depinde ce alegem sa facem in anii petrecuti aici, pe Pamant.

Imi place sa scriu, sa particip la sesiuni de networking de calitate, sunt membra a comunitatii femeilor lider “The Woman”.

Daca veti dori sa aflati mai multe despre parcursul meu profesional, il gasiti aici: https://www.linkedin.com/in/gabriela-blaga-22929a5/

Advertisements